DOX'ers
DOX Club

DOX'ers

DOX'ers seizoen '23/24

Deze DOX Club performers volgen de DOX Club; hét part-time leertraject voor jong en aanstormend podiumkunsttalent. Samen met professionele makers co-creëren zij dit theaterseizoen de Club Specials; verrassende nieuwe producties vol dans, theater en spoken word. Bekijk hun profielen.

Ervaringen van oud DOX'ers

Prosper Janssen

Een erg leerzame en leuke plek. Het helpt je enorm met je ontwikkeling als acteur maar ook als maker en danser. Al en al goede vibes.

Emin Yalçin

Ik vond het heel leuk en bijzonder om mee te doen met DOX Clubs. De geweldige team heeft het voor mij heel leuk gemaakt. Dox heeft het uiterste van mij gehaald die ik nog niet gevonden had. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Nelleke Grimberg

DOX was voor mij de beste manier om buiten mijn bubbel te treden en niet alleen met nieuwe disciplines, maar ook met zo'n diverse groep mensen in een maakproces te stappen. Ik ben hier binnengekomen als muzikant maar ben door alle handvatten van DOX mezelf meer en meer gaan zien als performer!

Savannah Wolin

Tijdens DOX club heb ik handvaten gekregen om mijzelf te leren kennen als performer losstaand van mijn sociale identiteit. Ik ben een Zwarte transvrouw maar ik ben ook Savannah, en zij is een performer & dat is genoeg.

Birsu Tamer

“De DOX Club is een ontwikkelplek waar jongeren met ambitie en talent meer van zichzelf ontdekken. Ik ben mij heel erg bewust geworden van mijn ambities als maker & performer.” 

Pien Herik

“DOX Club was de plek waar ik als jong theatermens kon leren van makers, van leeftijdsgenoten en mede-theatermensen. Ik kreeg steun in mijn persoonlijke & professionele ontwikkeling.”