Sanne Hannink

Hi! Ik ben Sanne.

In 2017 tot 2019 heb ik de opleiding Danser in Creative Contemporary in Arnhem afgerond. 
Van 2019 tot 2021 de 5 O'Clock op de Academie voor Theater en Dans (AHK).
Van 2021 tot heden de opleiding Docent Dans op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (ATD). 


Mijn droom is om ooit een grote/lange (dans)voorstelling te maken waar ik mijn fantasieën, ideeën en verhalen in kwijt kan. Met mooi decor, goede muziek en veel dansers/spelers. En daarmee dan touren door Nederland en/of buitenland. 


Mijn favoriete disciplinie is Dans. DOX gaat me helpen met het maken van nieuwe contacten en inspiratie opdoen door een nieuwe omgeving en nieuwe mensen om me heen. Uit mijn comfortzone stappen en uitdagingen aangaan. En a little taste van het werkveld waarin ik na mijn opleiding terecht kan komen :)

Mijn inspiratiebronnen zijn films, muziek, mensen en verhalen, omdat ik op die manier vaak vanuit een nieuw perspectief op dingen kijk. Er kunnen dan gevoelens bij mij ontstaan die ik nooit eerder heb ervaren en ik ben dan even helemaal weg van mijn "gewone gedachtegang", waardoor nieuwe ideeën ontstaan.

Mijn tip voor de wereld: Jij bent de enige persoon waarmee je het de rest van je leven moet uithouden, dus zorg goed voor jezelf, maak het gezellig met jezelf en denk misschien wat vaker 'FUCK IT'