DOX Club

DOX Club

Het ontwikkelprogramma voor jong podiumtalent!

Ben jij DOX?

DOX Club is hét parttime leertraject voor jong uitvoerend podiumkunsttalent tussen 16 en 26 jaar. 

Een heel theaterseizoen word je meegenomen in alle facetten van het theatervak en ga je cross-disciplinair aan de slag. Je werkt samen met andere jonge talenten én met dé makers van dit moment. Dit is jouw kans om jezelf te ontwikkelen.

De DOX Club is multi-disciplinair en inclusief. Of je nu achter de Nederlandse dijken geboren bent of in een ander deel van de wereld. Of je nu een vooropleiding hebt afgerond of het allemaal zelf hebt uitgevogeld; 

We gaan voor talent. Selfmade kunstenaar, doorstromer of voorbereidend op het werkveld, het kan allemaal. Middels drie rondes, gaan wij elk jaar op zoek naar nieuwe performerstalenten voor het leertraject DOX Club.

Deelname aan DOX Club is gratis. Ervaring of vooropleiding is niet nodig. Enthousiasme wel! Iedereen kan auditie doen.

 

Ben jij DOX?
Ben jij DOX?

Wat ga je doen?

Van september t/m juni volg je een speciaal clubtraject waarin je kennis maakt met verschillende disciplines. Je leert nieuwe skills, doet ervaring op en je krijgt hulp bij jouw ontwikkeling.

Het jaar is opgedeeld in twee blokken: september-december en van februari-juni. In elk blok zijn er nieuwe clubtrajecten. Ieder clubtraject is weer anders. Elk traject wordt afgesloten met een presentatie in december en mei. Dit zijn de Club Specials. 

Bij de DOX Club wordt je persoonlijk gecoacht en krijg je de kans om te leren van professionals, andere DOX'ers en mag je binnen kijken bij DOX, het meest chille theaterproductiehuis voor jongeren.

Wat ga je doen?
Wat ga je doen?

Ervaringen van DOX'ers

Pien Herik

“DOX Club was de plek waar ik als jong theatermens kon leren van makers, van leeftijdsgenoten en mede-theatermensen. Ik kreeg steun in mijn persoonlijke & professionele ontwikkeling.” 

Birsu Tamer

“De DOX Club is een ontwikkelplek waar jongeren met ambitie en talent meer van zichzelf ontdekken. Ik ben mij heel erg bewust geworden van mijn ambities als maker & performer.” 

Auditie doen?

De DOX Club voor seizoen 23-24 is al gestart. Maar het hele jaar door, op ieder moment van de dag, kan je je inschrijven voor de audities van DOX Club.

De volgende audities zullen plaats vinden in mei 2024.  

Auditie doen kan eng zijn, maar bij DOX maken we auditie doen zo relaxed mogelijk. Lees er meer over op de auditie pagina.
 

Auditie doen?
Auditie doen?