DOX Club

DOX Club

Ontwikkel jezelf als performer

Welkom bij DOX Club

 

DOX Club is het leertraject voor uitvoerend podiumkunsttalent van 16 t/m 26 jaar. Een seizoen lang werken makers van dit moment samen met jong talent met als eindresultaat de DOX Club specials!

 

1671
1671

Savannah Wolin

Tijdens DOX club heb ik handvaten gekregen om mijzelf te leren kennen als performer losstaand van mijn sociale identiteit. Ik ben een Zwarte transvrouw maar ik ben ook Savannah, en zij is een performer & dat is genoeg.

Emin Yalçin

Ik vond het heel leuk en bijzonder om mee te doen met DOX Clubs. De geweldige team heeft het voor mij heel leuk gemaakt. Dox heeft het uiterste van mij gehaald die ik nog niet gevonden had. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Nelleke Grimberg

DOX was voor mij de beste manier om buiten mijn bubbel te treden en niet alleen met nieuwe disciplines, maar ook met zo'n diverse groep mensen in een maakproces te stappen. Ik ben hier binnengekomen als muzikant maar ben door alle handvatten van DOX mezelf meer en meer gaan zien als performer!

Prosper Janssen

Een erg leerzame en leuke plek. Het helpt je enorm met je ontwikkeling als acteur maar ook als maker en danser. Al en al goede vibes.

Pien Herik

“DOX Club was de plek waar ik als jong theatermens kon leren van makers, van leeftijdsgenoten en mede-theatermensen. Ik kreeg steun in mijn persoonlijke & professionele ontwikkeling.” 

Birsu Tamer

“De DOX Club is een ontwikkelplek waar jongeren met ambitie en talent meer van zichzelf ontdekken. Ik ben mij heel erg bewust geworden van mijn ambities als maker & performer.” 

BEN JIJ DOX? DOE AUDITIE!

Ben jij een danser, muzikant, performer, acteur of maker, iemand met de wens om dit te worden of iemand die nog niet helemaal weet? Bij DOX Club gaan we voor talent! 

Selfmade kunstenaar, doorstromer of voorbereidend op het werkveld, het kan allemaal. Your future is yours to make.

Auditie doen kan eng zijn, maar bij DOX maken we auditie doen zo relaxed mogelijk. Lees er meer over op de auditiepagina.
 

BEN JIJ DOX? DOE AUDITIE!
BEN JIJ DOX? DOE AUDITIE!