Hi! 
Ik ben Marlot, een derdejaars student aan de opleiding 'Artisteducator in Dance' bij ArtEZ. Mijn passie voor dans is grenzeloos en mijn doel is om zoveel mogelijk unieke en waardevolle ervaringen op te doen, zowel op persoonlijk als artistiek vlak.

Dans is mijn favoriete discipline en ik geloof dat het een krachtig middel is om emoties te uiten en verhalen te vertellen. Bij DOX Club krijg ik de kans om mijn liefde voor dans te combineren met mijn opleiding en praktijkervaring op te doen in het uitvoerende werkveld. Hierdoor kan ik een brug slaan tussen mijn ontwikkeling als danser en de realiteit van het werkveld.

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn andere dansers met een unieke en eigen bewegingstaal. Ik bewonder hun creativiteit en expressie en leer graag van hun diversiteit aan stijlen en technieken.

Mijn tip voor de wereld is om met een positieve blik naar het leven te kijken en niet bang te zijn om je dromen na te jagen. Door volhardend te zijn en te geloven in jezelf, kun je alles bereiken wat je wilt. Dus ga ervoor en laat je dromen werkelijkheid worden!