Cas Dekker

Hey, Ik ben Cas. 

Momenteel zit ik op het Rijnijssel Urban Dance MBO. Mijn droom is met mijn eigen (dans)theater voorstelling op te treden. 

DOX Club gaat mij helpen door het ontwikkelen van meerdere kunst disciplines, als uitvoerend kunstenaar en als maker. Zo heb ik de mogelijkheid om mij nog beter uit te drukken in mijn werk.

Mijn inspiratiebron is Muziek, emoties, natuur, nieuwsgierigheid. Deze vier categorie├źn geven mij keer op keer mooie concepten om over na te denken en uit te werken. Alle vier laten mij vanaf kinds af aan al bewegen. Als ik muziek hoor kan ik niet stilzitten en als ik stilzit ben ik mijn hoofd al bezig met een halve show bedenken. Emoties zijn in mijn ogen de meest belangrijke dingen voor een kunstenaar, als je door de jaren heen kijkt naar alle kunst die gemaakt is zal je zien dan het merendeel een expressie is van de emoties van de kunstenaar(s). De natuur kan heel veel kalmte geven, maar ook veel verwoesting en chaos. Ze is zo ongelofelijk sterk, maar toch heel zacht. Deze contrasten spreken mij heel erg aan. Van nature zijn mensen heel nieuwsgierig, kijk maar naar kinderen. Mijn nieuwsgierigheid brengt me altijd op gekke plekken en zorgt er voor dat ik veel leer van alles en iedereen.

Mijn tip voor de wereld: Chill the f*ck out and just be nice :)