Programma
DOX Club

Programma

Timeline DOX Club

Van september t/m juni volg je het speciale DOX clubtraject. 

Het traject is opgedeeld in in twee blokken. Blok 1 loopt van september tot december en blok 2 loopt van februari tot juni. Per blok zijn er 2-3 verschillende clubs. Iedere club heeft zijn eigen maker(s). Per week zijn er 2 club sessies.

In deze blokken maak je kennis met de verschillende facetten en disciplines van het podiumkunstvak. Je doet ervaring op door te spelen. Je bent aan het co-creëren samen met de makers en je krijgt hulp bij jouw ontwikkeling.  Aan het einde van een blok (december & juni) is er een presentatie met jouw makers club. Dit zijn de Club Specials.
 
Per blok komen er nieuwe makers en worden er nieuwe makers clubs samengesteld. Samen met de makers wordt gekeken wie het beste past bij welke makers club. Je kan jouw voorkeur voor een maker of makers club aangeven. Het zijn de makers die samen met DOX beslissen bij welke club je word ingedeeld.
 

Clubsessies

Twee keer per week, op de woensdagavond (18:30-22:00) en de zondagmiddag (12:00-18:00), zijn er de DOX clubsessies voor alle makers clubs. Er wordt wel van je verwacht dat je bij iedere clubsessie aanwezig bent.
 
Hierin ga je met jouw mede-DOX'ers en de makers onderzoek doen en toewerken naar het voorstellingsmoment aan het einde van het blok. Soms ga je met jouw makers club naar een theatervoorstelling of evenement. 
 
Als DOX'er krijg je ook de kans om te leren van diverse theaterprofessionals op vlakken zoals producties, marketing, communicatie of ondernemerschap.
 
 
Clubsessies
Clubsessies

Een investering in jezelf

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. 
Wij vragen jouw commitment. Dit houdt in dat deelname aan de clubsessies verplicht zijn. Je bent op tijd én je gaat ervoor samen met ons. 
 
De lengte van jouw deelname bepaal jezelf. 
De meeste DOX'ers blijven tussen de 6 maanden en een 1 jaar bij de DOX Club. Je kan maximaal 2 jaar blijven. En wie weet, stroom je door naar een productie binnen DOX of naar een van de Creative Clubs. Alles kan.

Your future is in your hands!
 
 
Een investering in jezelf
Een investering in jezelf

DOX Creative Clubs

De Creative Club is een extra traject binnen de DOX Club. Hierin krijgen een aantal DOX'ers de mogelijkheid om te experimenteren en ervaring op te doen met het maken. 

Acteurs en theatermakers Jacob Moen & Birsu Tamer gingen je voor. Zij namen deel aan de Creative Clubs. 

De solo van Birsu over de wegkijkende mens werd uitgenodigd naar de Urban Dansdagen in Eindhoven.

DOX Creative Clubs
DOX Creative Clubs