Programma
DOX Club

Programma

Timeline DOX Club

Van september t/m juni volg je het speciale DOX clubtraject. 

Het traject is opgedeeld in in twee blokken. Blok 1 loopt van september tot december en blok 2 loopt van januari t/m mei. Per blok zijn er 2-3 verschillende clubs. Iedere club heeft zijn eigen maker(s). Per week zijn er 2 club sessies.

In deze blokken maak je kennis met de verschillende facetten en disciplines van het podiumkunstvak. Je doet ervaring op door te spelen. Je bent aan het co-creëren samen met de makers en je krijgt hulp bij jouw ontwikkeling.  Aan het einde van een blok (december & mei) is er een presentatie met jouw makers club. Dit zijn de Club Specials.
 
Per blok komen er nieuwe makers en worden er nieuwe makers clubs samengesteld. Samen met de makers wordt gekeken wie het beste past bij welke makers club. Je kan jouw voorkeur voor een maker of makers club aangeven. Het zijn de makers die samen met DOX beslissen bij welke club je word ingedeeld.
 

Clubsessies

Twee keer per week, op de woensdagavond (18:30-22:00) en de zondagmiddag (12:00-18:00), zijn er de DOX clubsessies voor alle makers clubs. Er wordt wel van je verwacht dat je bij iedere clubsessie aanwezig bent.
 
Hierin ga je met jouw mede-DOX'ers en de makers onderzoek doen en toewerken naar het voorstellingsmoment aan het einde van het blok. Soms ga je met jouw makers club naar een theatervoorstelling of evenement. 
 
Als DOX'er krijg je ook de kans om te leren van diverse theaterprofessionals op vlakken zoals producties, marketing, communicatie of ondernemerschap.
 
 
Clubsessies
Clubsessies

Een investering in jezelf

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. 
Wij vragen jouw commitment. Dit houdt in dat deelname aan de clubsessies verplicht zijn. Je bent op tijd én je gaat ervoor samen met ons. 
 
De lengte van jouw deelname bepaal jezelf. 
De meeste DOX'ers blijven tussen de 6 maanden en een 1 jaar bij de DOX Club. Je kan maximaal 2 jaar blijven. En wie weet, stroom je door naar een productie binnen DOX of naar een van de Creative Clubs. Alles kan.

Your future is in your hands!
 
 
Een investering in jezelf
Een investering in jezelf

En van DOX Club naar maker: Welkom bij DOX Club Lab

Wat betekent het als je zelf maker bent? En wat komt daar bij kijken?

DOX’ers die twee DOX Clubs hebben gedaan komen in aanmerking voor DOX Club Lab. Bij DOX Club Lab ben je (soms voor het eerst) zelf ook maker. De DOX’ers van DOX Club lab krijgen de ruimte om vanuit hun persoonlijke visie een ontwikkelingstraject aan te gaan bij DOX.  Zo krijgen deze gevorderde DOX’ers de mogelijkheid om hun eigen artistieke stempel te onderzoeken en te leren wat erbij komt kijken als je je eigen show wil waarmaken. 

De eindpresentaties van DOX Club Lab zullen te zien zijn tijdens de specials!

En van DOX Club naar maker: Welkom bij DOX Club Lab
En van DOX Club naar maker: Welkom bij DOX Club Lab

Clubtraject

Van september t/m juni volg je een speciaal clubtraject waarin je kennis maakt met verschillende disciplines. Je leert nieuwe skills, doet ervaring op en je krijgt hulp bij jouw ontwikkeling.

Het jaar is opgedeeld in twee blokken: september-december en van februari-juni. In elk blok zijn er nieuwe clubtrajecten. Ieder clubtraject is weer anders. Elk traject wordt afgesloten met een presentatie in december en mei. Dit zijn de Club Specials. 

Bij de DOX Club wordt je persoonlijk gecoacht en krijg je de kans om te leren van professionals, andere DOX'ers en mag je binnen kijken bij DOX, het meest chille theaterproductiehuis voor jongeren.