Hi! Ik ben Loreen, momenteel in mijn afstudeerjaar van de opleiding Docent Dans aan Fontys Academy of the Arts. Voordat ik hier belandde, heb ik de vooropleiding Theaterdans in Enschede succesvol afgerond.

Mijn droom is om te kunnen leven van mijn passie voor dans, wat voor mij betekent dat ik zowel in het werkveld als danser als dansdocent actief kan zijn. Ik wil altijd blijven leren, groeien en ervaren, en deze kennis en ervaring delen met medeperformers en het publiek. Ik wil anderen laten voelen wat beweging met mij doet en hen meenemen in mijn wereld. Als docent wil ik mijn leerlingen inspireren en uitdagen om zich te ontwikkelen tot unieke movers.

Bij DOX krijg ik de kans om te leren van inspirerende mensen en word ik uitgedaagd om buiten mijn comfortzone te treden, maar ook om binnen mijn comfortzone nieuwe dingen te ontdekken. DOX helpt mij om mezelf op nieuwe manieren te ontwikkelen als performer en als persoon.

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn personen zoals Anne Suurendonk en Patricia van Deutekom. Hun passie voor dans is ongeƫvenaard en dat straalt door in alles wat ze doen: hun bewegingen, performances, choreografieƫn en lesgeven. Ze weten wat ze willen en werken keihard, maar hebben ook het hart op de juiste plaats.

Ik geloof dat iedereen zijn eigen weg heeft in het leven. Jouw weg is niet beter of slechter dan die van anderen. Blijf trouw aan jezelf, volg waar je hart ligt, maar blijf ook openstaan voor anderen en hun perspectieven. We kunnen allemaal van elkaar leren en groeien.