Hi! Ik ben Kevin, een artiest, urban danser en docent aan de Dans opleiding. Mijn passie voor dans en muziek heeft me altijd gedreven om anderen te inspireren en te motiveren.

Als docent vind ik het geweldig om mijn kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie dansers. Ik geloof sterk in de kracht van dans en muziek als middel tot zelfexpressie en persoonlijke groei.

Mijn eigen ontwikkeling staat centraal in alles wat ik doe. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mezelf uit te dagen en te verbeteren, zowel op artistiek als op persoonlijk vlak.

Mijn inspiratiebronnen zijn talrijk, maar ik ben vooral dankbaar voor alle leraren en mentoren die ik in mijn leven heb gehad. Zij hebben me geleerd wat wel en niet werkt, en hebben me geholpen om te groeien en te bloeien als danser en als mens.

Een motto dat ik koester en graag deel met anderen is: "Laat jouw geloof luider zijn dan jouw angst." Ik geloof dat we onze angsten kunnen overwinnen door vast te houden aan onze overtuigingen en te vertrouwen op onze innerlijke kracht.

Kortom, ik ben gepassioneerd door dans en muziek, en ik hoop anderen te inspireren om hetzelfde vuur in henzelf te vinden.