Nigel Onwuachu

Hey! Ik ben Nigel.

Ik heb mijn Master Society, Sustainability & Planning afgerond deze zomer aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verder werk ik parttime in het Groninger Forum en doe ik af en toe reclame/modellenwerk.

Mijn doel Ik heb altijd wel die intrinsieke motivatie gehad om iets te betekenen voor een ander, al maakt dat mij niet uit in welke context. Ik merk dat in mijn huidige baantje dat huiselijk mij toch wel best veel voldoening geeft, maar Een tijdje lang wilde ik bijvoorbeeld ook wel een hoge pief worden bij de Eurostar, om zo het reizen door Europa zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. De laatste jaren is de context wat meer geschoven naar performance, waar mijn doel is  om mezelf constant fysiek uit te dagen en dat samen met een groep te doen. Ik vind interactie met mensen gewoon heel belangrijk.

Mijn favoriete discipline is theater DOX gaat me helpen met het ontwikkelen van een ritme en basis in performance. Ik zie veel kansen die mij kunnen helpen om te groeien en kan niet wachten wat DOX mij en me medegenoten brengt!  

Mijn inspiratie bronnen zijn muziek en de uitstraling van een persoon. Zo kan ik soms urenlang dagdromen met muziek en dan koppel ik soms een interessant iemand aan een nummer, of dan ga ik mezelf relativeren tot een totaal vreemde, me afvragen bijvoorbeeld wat zij in die trein doen.  

Mijn tip voor wereld: Hou het dichtbij jezelf, hou het klein.