Hey, ik ben Lulu! Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Eerder heb ik mijn diploma behaald aan de Creative Contemporary opleiding bij ArtEZ/RijnIJssel. Mijn reis in de wereld van dans begon toen ik als danser bij de DOX clubs werkte. Sindsdien heb ik meegewerkt als ZZP'er/Freelance Uitvoerend danser, docent en choreograaf.

Mijn ervaringen hebben me op verschillende podia gebracht, in theaters, op film- en videoclips en als performer in clubs. Ik heb voornamelijk projectmatig of met gezelschappen gewerkt. Mijn droom evolueert voortdurend, maar op dit moment wil ik graag mijn carrière voortzetten als uitvoerend danser. Ik ben open voor diverse projecten, samenwerkingen en ervaringen als ZZP'er, en ik sluit een vaste positie bij een gezelschap niet uit. Mijn ultieme doel is om op verschillende manieren en plekken over de wereld te kunnen optreden.

Daarnaast streef ik ernaar om uiteindelijk een Dans Gericht Cultureel/Community centrum op te richten. Hier kunnen mensen terecht voor dansontwikkeling, danstherapie, projecten, repetitieruimte en locaties voor opnames en optredens. Mijn visie is dat dans voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn.

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn kennis te verbreden en mijn netwerk uit te breiden. Enkele van mijn inspiratiebronnen zijn Komoco, IID, Anne Suurendonk, Wende Snijders, Hoffesh, Bacheva, Melisa Diktas, Merel Lammers, Brah machicken, Patrick Watson, en Louise Bourgeois.

Mijn levensmotto's zijn: neem dingen niet te persoonlijk of te hard, koester de mensen om je heen en blijf trouw aan je kernwaarden.