Performers
Artists DOX

Performers

Wij werken met cross-disciplinaire performers vanuit alle disciplines en met alle achtergronden. Of je nu achter een Nederlandse dijk bent geboren of niet. Of je een professionele danser bent of een selfmade kunstenaar. Wij gaan voor talent!
 

Wij zijn trots op onze performers. We werken samen met eigen performers die ooit gestart zijn bij de DOX Club. We werken samen met performers van onze co-productenten, partners en van theatergezelschappen door heel Nederland én wereldwijd. 

Performers Wanted!

Bij DOX zijn we altijd op zoek naar goede performers met cross-disciplinaire skills en een drive om het beste uit zichzelf én het team te halen. 

In juni 2024 zijn er weer audities voor de DOX Club.

Ben jij een danser, muzikant, performer, acteur of iemand met de wens om dit te worden? Bij DOX Club gaan we voor talent! 

DOX Club is een gratis parttime leerttraject waarbij jij je als performer kan ontwikkelen.

Performers Wanted!
Performers Wanted!

DOX Club

DOX Club is hét parttime leertraject voor jong uitvoerend podiumkunsttalent tussen 16 en 25 jaar. 

De DOX Club is multi-disciplinair en inclusief. Of je nu achter de Nederlandse dijken geboren bent of in een ander deel van de wereld. Of je nu een vooropleiding hebt afgerond of het allemaal zelf hebt uitgevogeld. Of je nu danser, performers, acteur of maker bent of nog wil worden. Of voor als je het nog niet helemaal weet.

We gaan voor talent. Selfmade kunstenaar, doorstromer of voorbereidend op het werkveld, het kan allemaal. 

DOX Club
DOX Club