10 & 11 MEI - DOX CLUB SUMMER SPECIALS

Zie je hem al schijnen? Daar tussen de wolken? Ja lieve mensen. We gaan heel langzaam maar zeker richting de zomer. Tijd voor warmte, verbinding, liefde en vooral zes sicke performances die samenkomen op één avond: DE DOX CLUB SUMMERSPECIALS.

Bij DOX Club gaat het om het ontwikkelen van ieders unieke talent in een groep. De DOX'ers hebben afgelopen half jaar mogen onderzoeken, experimenteren en ontwikkelen. Dit hebben ze gedaan bij twee geweldige clubs onder leiding van Anne Suurendonk & Gary Duimalot Gravenbeek Ali Zanad. Daarnaast hebben we vier geweldige DOX'ers die onderdeel waren van de DOX Club Lab.

 

Op elk moment, op elke dag in het jaar kan je je inschrijven voor de DOX Club audities. De volgende auditieronde is in juni 2024. Schrijf je in voor 19 mei 2024!

Club Anne Suurendonk

’Alleen door kwetsbaar te zijn kunnen we de diepste krachten in onszelf ontdekken en ontketenen."

Uiteindelijk willen we verder, ons ontwikkelen en samen iets maken. Maar wat als je vast zit? Waar vind je de kracht in jezelf? Wat als je erachter komt dat je dat niet alles alleen hoeft te doen?  

DOX Club club Anne Suurendonk resulteert in een fysieke voorstelling over de kracht van het collectief. Het samen ergens voor gaan. Iets willen waar iedere stem (letterlijk) telt. Kwetsbaarheid wordt als essentieel element gebruikt om te onderzoeken waar je eigen oerkracht ligt. Want om ergens te komen, ga je ergens doorheen. 

Je voelt het, het borrelt, het raakt. En wat er dán  vervolgens uitspat… nou, kijk zelf maar!

Muziek: Tom van Wee

Club Ali Zanad & Gary ‘’Duimalot’’ Gravenbeek

Tijd is een gegeven

Het is bijna als een skelet, hoe tijd een fundament is binnen onze wereld. Maar hoe verhouden wij ons eigenlijk tot die tijd

En waarom doen we dat?

Als de klok niet zou bestaan hoe erg zouden we het nodig hebben.

Niet willen dat de morgen komt is iets wat we allemaal kennen

Maar waarom, wie heeft de macht in handen?

Wie leeft tijd?

Een dynamische voorstelling waarbij dans, theater en muziek samenkomen.