Te zien in april: Threading duet Brothers

Te zien in april: Threading duet Brothers

Ontdek de kracht van brotherhood in het theater! Met het gepassioneerde gezelschap Threading Theatre brengen Justin de Jager, Sem Deliveyne en Andreas Tegnander Brothers tot leven. Geïnspireerd door hun hechte band en ervaring als jongere broers, nemen ze je mee op een emotionele reis van support, competitie, intimiteit en samenwerking. Op donderdag 18 april 2024 in première in de Threading Theatre Studio.


 

Brothers heeft als kern de broederlijke samenwerkingsband tussen Justin de Jager en Sem Deliveyne. Ze hebben elkaar letterlijk ontmoet in een ‘threading cypher’ en waren ondersteboven van elkaars expertise binnen het concept. Brothers vond zijn oorsprong tijdens het programma Here We Live And Now van Korzo in Den Haag. Wat begon als een 20 minuten durende versie, groeide al snel uit tot een groter project met Justin en Sem als drijvende krachten. Het duo voelde een diepe roeping om Brothers verder te ontwikkelen tot een avondvullende locatievoorstelling. 

“Brothers voelt voor mij niet zomaar als een stuk maar een potentieel levenswerk in the making. De potentie achter het werk is eindeloos” – Justin de Jager. In februari en maart zijn er previews te zien van Brothers tijdens de Breakin’ Convention Tour en Café Theater Festival.

Special Edition met de DOX Club
Voor deze speciale editie van Brothers bundelen het collectief Threading Theatre de krachten samen met de DOX Club. Zes performers nemen het publiek mee door de lege ruimtes van het pand, een ervaring op zich, voordat ze worden geleid naar de ruimte waar Brothers zal worden opgevoerd. 

Benieuwd naar Brothers? Een preview van de voorstelling is te zien tijdens Café Theater Festival en Moving Futures.