DOX zoekt Hoofd Productie M/V/X (0,8 fte) (GESLOTEN)

DOX zoekt Hoofd Productie M/V/X (0,8 fte) (GESLOTEN)

Jij bent een baas in produceren. Overzicht bewaren is voor jou dus echt een piece of cake, of dit nou op korte- of lange termijn is. 

Als je een baas bent in produceren…

…dan weet je precies waar en wanneer je personeel moet inzetten, richt je eenvoudig een efficiënte workflow in en bewaak je budgetten met twee vingers in je neus. Alles staat in het teken van de vertaling van de visie van DOX naar een gelikt eindproduct waar je U tegen zegt. Als leidinggevende ben je sparringpartner voor je team en zorg je voor overzicht, structuur en helderheid m.b.t. productionele processen. Een groot deel van je taken bestaat uit het begeleiden van de pre-productie, inzetten van personeel en het opstellen van repetitie-, montage- en tourneeschema’s. Als eindbaas productie ben je ook verantwoordelijk voor het faciliteren van een veilig onboarding traject en het afronden/ evalueren van een productie. Je draagt bij aan een veilige en prettige werkomgeving binnen DOX.

Daarbij ben je als hoofd productie een onmisbare schakel tussen de directie en de uitvoering. Dit betekent dat je de directie gevraagd en ongevraagd van advies voorziet en dat je meedenkt over de toekomst van DOX.