DOX present op het UitFeest: Proef, beleef & doe mee!

DOX present op het UitFeest: Proef, beleef & doe mee!

Zaterdag 7 september

Het UitFeest is dé start van het nieuwe theaterseizoen. Op zaterdag 7 september organiseert DOX - gratis - een drietal ‘Future of Dance’ workshops in Theaterhuis de Berenkuil. Want: iedereen kan dansen! Van Hiphop tot de nieuwste hits, in onze DOX dansworkshop maak je kennis met dansstijlen uit de hele wereld. Creëer jouw unieke dans van de toekomst! Voor iedereen vanaf 6+ 

Het wordt een thuiswedstrijd, want DOX ´woont´ in Theaterhuis de Berenkuil: een levendig cultureel verzamelpand in de Utrechtse wijk Wittevrouwen. Theaterhuis de Berenkuil en haar bewoners organiseren een spetterend doorlopend dagprogramma: van 12:00 – 17:00 kan je met het hele gezin je vermaken in en rondom het pand. Uiteraard zal er een lekkere foodcourt aanwezig zijn buiten in onze prachtige tuin bij het podium. 

Details DOX workshops

Theaterhuis de Berenkuil - Studio West

  •  Za 07 sep. 2024 12:00 - 12:45 uur

Theaterhuis de Berenkuil - Studio Oost

  • Za 07 sep. 2024 13:15 - 14:00 uur
  • Za 07 sep. 2024 16:00 - 16:45 uur

Samen met onze buren van Het Verteltheater, New Dutch Connections, De Dansers, Het Popstation, Meneer Monster & Theater Utrecht wordt het een feestje. Van (live) muziek tot aan voorstellingen voor kids en volwassenen, workshops, een speurtocht en open muzieklessen!

Alles is gratis en open toegankelijk voor iedereen. Theaterhuis de Berenkuil pand is rolstoeltoegankelijk en biedt een warm welkom aan iedereen! De details van het gehele programma is hier te vinden.