1369
DOX

Toke Voornhout

Hoi! Ik ben Toke en ik ben Assistent Artistiek en ik werk op de afdeling Communicatie & Marketing. 

Dit betekent dat je bij mij terecht kan voor samenwerkingen, interviews, tips voor talenten en evenementen waar het artistiek team van DOX bij moet zijn! Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor ja.. alles wat met communicatie, marketing en publiciteit te maken heeft! 

 

Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar werk wat ons drijft, wat ons blij maakt en wat ook niet als ‘’werk’’ voelt. Dat heb ik gevonden bij DOX. 

Ik kan hier mijn passie voor mens en maatschappij, talentontwikkeling en kunst op de meest leuke manier tot uiting brengen. Dat zorgt ervoor dat er van binnen een vuurtje gaat branden en ik alles op alles zet om met het team de mooiste en meest inspirerende artistieke projecten waar te maken.

‘’Kunst is wat mij betreft de voorloper van verandering. Buiten de kaders denken, midden in de maatschappij staan en toch proberen om met zijn allen deze plek beter te maken. ‘’

My drive in life

Kunst is wat mij betreft de voorloper van verandering. Buiten de kaders denken, midden in de maatschappij staan en toch proberen om met zijn allen deze plek beter te maken. 

Dat drijft mij om met creatieve middelen dit tot stand te laten komen. Op individueel niveau, maar dus ook maatschappelijk. Aan de ene kant het mogen hebben over lastige actuele onderwerpen en aan de andere kant het vieren van kunst. Daar zit al zoveel beweging en progressie in. 

Kijk alleen al naar onze DOX Club, wat voor veranderingen dat al te weeg brengt. Dat is geweldig om te zien. En ik ben zeker van plan om dat nog een hele tijd te blijven doen.. 
 

Contactgegevens:

FunctieAssistent Artistiek / Communicatie & Marketing
Emailtoke@wijzijndox.nl
WerkdagenMa, di, wo & do
My drive in life
My drive in life