1725
DOX

Thijs van Lier

In 2010 studeerde ik af aan het conservatorium als muziekdocent en twee jaar later vervolgde ik mijn studieloopbaan door aan de Universiteit Utrecht de bachelor Economics and Business Economics te volgen. Mijn interesses op het gebied van creativiteit, cultuur en economie heb ik kunnen combineren binnen de master Cultural Economics and Enterpreneurship aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  

Vanuit mijn verschillende interesses begeef ik me in het spanningsveld tussen aan de ene kant, creativiteit en aan de andere kant, het business model of de financiering van een project. Mijn kracht ligt bij het vinden van de juiste balans hiertussen en dit in te zetten bij de ontwikkeling van een concept, project of programma. Na jaren als ondernemer te hebben gewerkt kijk ik ernaar uit om bij DOX te werken in een grotere organisatie om te leren van én met elkaar. Ik hoop bij te kunnen dragen aan het vergroten van de impact op jonge makers en het bereik van leerlingen en theaterbezoekers. 

“Ik begeef ik me in het spanningsveld tussen creativiteit en het business model”

My drive in life

Ik heb een duidelijke visie over de toekomst van de culturele sector waarin een plaats moet zijn voor iedereen, er crossovers worden gemaakt (zowel binnen als buiten de sector) én er een goede balans is tussen subsidies en eigen opbrengsten in de financieringsmix van culturele organisaties.  

 

Contactgegevens:

Functie:Hoofd Bedrijfsvoering & Financiën
Email:thijs@wijzijndox.nl
Werkdagen:ma t/m do
My drive in life
My drive in life