Renee Hijl

Hi! Ik ben Renee. 

Op dit moment studeer en werk aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik studeer rechten en werk als projectcoƶrdinator bij Persoonlijke Assistent van de Leraar, een project voor het tegengaan van het lerarentekort. Verder heb ik afgelopen jaar als stagiair bij Cecilia Moisio gedanst in het stuk Pink Portal. Daarvoor heb ik 5 jaar bij het Korzo Theater in Den Haag gedanst (Crosstown). 

Mijn doel en droom het maakt mij allemaal niet zoveel uit, zolang het maar goed gaat :) Ik vind dat ik in het moment moet leven en niet mezelf moet beperken aan dromen en doelen hebben! If im good then everything is good :) 

Mijn favoriete discipline is Dans! DOX gaat mij helpen met het leren kennen van nieuwe mensen en meer verdiepen in maakprocessen. Ik zou graag mijn ervaringen als maker vergroten en nieuwe dingen leren daar ben ik voor! Mijn inspiratiebronnen zijn mensen, dingen, geuren, alles wat een gevoel oproept. Ik vind dat belangrijk omdat bijna alles me zou kunnen inspireren en dat vind ik mooi om te ontdekken. 

Mijn tip voor de wereld: En als het niet goed komt, komt het ook wel goed.