Hi, Ik ben Pam! Momenteel studeer ik Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de Radboud Universiteit. Mijn doel is om een evenwicht te vinden tussen hard werken en plezier, tussen investeren in mijn toekomst en genieten van het moment.

Dans is mijn grote passie! Het is mijn manier om uitdrukking te geven aan emoties en mezelf volledig te uiten. Ondanks dat mijn studie voornamelijk theoretisch is en ver van dans afstaat, helpt de DOX club me om mijn liefde voor dans levend te houden. Het daagt me uit op fysiek vlak, wat een welkome afwisseling is naast mijn academische bezigheden.

Mijn zus is een grote inspiratie voor mij. Ze heeft een achtergrond in theater en performance, maar heeft ook een sterke interesse in sociale wetenschappen. Haar zoektocht naar een balans tussen kunst en wetenschap motiveert me om mijn eigen passies te blijven verkennen en te combineren.

Mijn levensmotto is simpel: "Ga op zoek naar plezier!" In een wereld die vaak draait om prestaties en resultaten, geloof ik dat het belangrijk is om te streven naar wat jou vreugde brengt en je doet lachen. Het gaat niet altijd om het bereiken van het beste of het hoogste, maar om het vinden van geluk in de kleine dingen.