1112

Merel Goedhart

Ik ben Merel en werk op de educatie afdeling van DOX als Educatie Medewerker per juni 2023. Ik ben 2 jaar geleden begonnen bij DOX als bureau manager.  
 

Al van jongs af aan wil ik iets met educatie doen. In eerste instantie wilde ik juf op de basisschool worden, als ik later ‘groot’ was (en stiekem ook prinses uiteraard). Ik ben wel blij dat ik niet dit pad heb gekozen, maar dat ik de ‘creatievere’ kant op ben gegaan door te gaan werken bij DOX.

Ik heb hiervoor heel wat verschillende banen gehad, om zo veel mogelijk ervaring op te doen en te kijken wat ik nu écht leuk vind. Ik heb bijvoorbeeld jaren in de horeca gewerkt, als bureaumanager, als marketeer en productiemedewerker in de kunst- en cultuursector en als sociaal werker. 

Na al die verschillende dingen te hebben geprobeerd heb ik eindelijk mijn plekje gevonden; op de educatie afdeling van DOX! 

“Met mijn werk wil ik bij jongeren de creativiteit bevorderen en de liefde voor kunst stimuleren, zodat hun begrip voor anderen en hun eigen leefwereld vergroot wordt”

My drive in life

Educatieve programma’s ontwikkelen voor kinderen en jongeren waarmee de creativiteit bevorderd wordt, de liefde voor kunst gestimuleerd wordt en zo hun begrip voor anderen maar ook de eigen leefwereld vergroot wordt, dat is de droom!! 

Bij DOX kan ik eindelijk aan deze droom werken. Ik reis dan ook elke dag met alle liefde van het prachtige Rotterdam naar het centrum van Utrecht. 
 

Contactgegevens:

Functie:Medewerker Educatie
Email:merel@wijzijndox.nl
Telefoon:+31 (0) 30 23 33 155
Werkdagen:ma, di, wo en do
My drive in life
My drive in life