1109

Melvin Fraenk

Ik ben Melvin Fraenk en ben DOX's Artistiek Leider en de DOX Club Coördinator. Daarnaast ben ik ook een vaste choreograaf en coach binnen de projecten en producties van DOX. 

 

Mijn passie voor dans en theater is begonnen in 1996 waar ik de eerste drie jaar als acteur heb gewerkt en in 1997 mijn eerste dansgroep heb opgericht wat een van de eerste succesvolle dansgroepen in Nederland was. Later in mijn carrière heb ik de opleiding School voor nieuwe Dansontwikkeling (choreografie) gevolgd met als expertise Urban Contemporary (dans). 

Ik zit al 26 jaar in het vak met als doel om de grenzen tussen verschillende disciplines te laten vervagen om zo tot een nieuwe symbiose te komen waarbij er iets nieuws wordt geschept. Transcultureel en transdisciplinair werken zijn een van mijn kernwaarden om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kunst voor de toekomst. 

“I am a musician and my body is the instrument”

My drive in life

Het ontwikkelen van kunstenaars zit in mijn bloed omdat ik zelf ook een selfmade kunstenaar ben die op latere leeftijd zichzelf is gaan professionaliseren. 

Mijn ervaring, drive, motivatie en doorzettingsvermogen zijn belangrijke krachten om andere kunstenaars te inspireren om het beste uit hunzelf te halen. 

Dat is de reden waarom ik bij DOX werk omdat ik bij DOX kan bijdragen aan de ontwikkeling van toekomstige kunstenaars. 
 

Contactgegevens:

Functie:Artistiek Leider & DOX Club Coördinator
Email:melvin@wijzijndox.nl
Werkdagen:Di t/m vr
My drive in life
My drive in life