1376
DOX

Lisa van den Burg

Ik ben Lisa en werk sinds augustus bij DOX als productie assistent. Dit betekent dat ik me voornamelijk bezig houd met de productie van de DOX Clubs.

Al van jongs af aan ontwikkelde bij mij een grote liefde voor theater, dans en muziek. Ik bracht aardig wat uren door in de plaatselijke dans- en muziekschool, waarna mijn dansdocent me naar een auditie voor een vooropleiding in Amsterdam stuurde. 

In 2019 studeerde ik af aan de uitvoerend dansopleiding Urban Contemporary Dance en besloot erna om me met de master Contemporary Theatre, Dance and Dramaturgy theoretisch meer te verdiepen in theater en dans. Daarnaast heb ik allerlei mogelijkheden aangegrepen om zoveel mogelijk met podiumkunsten bezig te zijn. 

Via dit pad heb ik het theater en dansveld vanuit allemaal verschillende perspectieven leren kennen en ben er nu achter dat ik het ontzettend leuk vind om op allerlei manieren en in verschillende functies theater te maken.

“Theater maken vind ik het leukste wat er is”

My drive in life

Op toneel kunnen fantasieën en illusies tot een werkelijkheid worden gevormd wat het publiek vervolgens inspireert, verwondert of verafschuwt. 

Hoe dan ook; het zet aan tot denken en bewegen. En als dit dan ook nog belichaamd wordt in verschillende disciplines als dans, theater en spoken word - zoals bij DOX - maak je mij helemaal gelukkig!
 

Contactgegevens:

FunctieProductie-assistent
Emailclubs@wijzijndox.nl
WerkdagenDi, wo, do & zo
My drive in life
My drive in life