1417
DOX

Leonie Jekel

Ik ben Leonie en ben in de zomer van 2023 begonnen als bureaumanager bij DOX. Voor mij is DOX de perfecte plek om mezelf verder te kunnen ontwikkelen bij een culturele organisatie die ertoe doet.

Na flink wat jaren werken bij verschillende commerciële bedrijven vond ik het wel mooi geweest. Omdat ik steeds vaker in aanraking kwam met kunst en cultuur en met de culturele sector, ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik juist daar graag wil werken en blij van wordt. 

Waarom? Omdat het gaat om mensen, om de menselijke maat, om ontmoetingen en creativiteit. Daarvoor wil ik graag met mijn jarenlange ervaring en organisatietalent een steentje aan bijdragen! Dat het bij DOX vooral draait om jonge mensen, educatie en talentontwikkeling maakt het voor mij alleen nog maar mooier. 

Zij kunnen leunen op mijn organisatietalent en ervaring en ik mag genieten van hun verrassende, creatieve explosiviteit.

“Ik heb mijn leven lang gesport en geleerd om goed in teamverband te kunnen werken”

My drive in life

Door sporten leer je om in teamverband te werken. Om er kunnen zijn voor anderen. Om te helpen en ontzorgen waar ik kan. 

Ik vind het leuk om te kunnen genieten van de energie en interactie met jonge mensen en om altijd naar de beste oplossingen blijven zoeken.
 

Contactgegevens:

FunctieBureaumanager
Emailleonie@wijzijndox.nl
Telefoon+31 30 233 3155
WerkdagenMa, di, wo, do & vr
My drive in life
My drive in life