1417
DOX

Leonie Jekel

Ik ben Leonie en ben in de zomer van 2023 begonnen als bureaumanager bij DOX. Voor mij is DOX, een culturele organisatie waarvan ik vind dat die ertoe doet de perfecte plek om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Na flink wat jaren werken bij verschillende commerciële bedrijven vond ik het wel mooi geweest. Ik kwam steeds vaker in aanraking met kunst en cultuur en daardoor met de culturele sector. Daardoor ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik juist in dit veld graag wil werken. Hier word ik blij van! 

Waarom? Omdat het gaat om mensen, om de menselijke maat, om ontmoetingen en creativiteit. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen met mijn jarenlange ervaring en organisatietalent! Dat het bij DOX vooral draait om jonge mensen, educatie en talentontwikkeling maakt het voor mij alleen nog maar mooier. 

Zij kunnen leunen op mijn organisatietalent en ervaring en ik mag genieten van hun verrassende, creatieve explosiviteit.

“Ik heb mijn leven lang gesport en geleerd om goed in teamverband te kunnen werken”

My drive in life

Door sporten leer je om in teamverband te werken, om er te kunnen zijn voor anderen: ik help en ontzorg waar ik kan. 

Ik vind het leuk om te genieten van de energie en interactie met jonge mensen en om altijd naar de beste oplossingen blijven zoeken.
 

Contactgegevens:

FunctieBureaumanager
Emailleonie@wijzijndox.nl
Telefoon+31 30 233 3155
WerkdagenMa, di, wo, do & vr
My drive in life
My drive in life