Karlijn Zeeman

Hi! Ik ben Karlijn.

Ik heb Culturele en maatschappelijke vorming gestudeerd op de HVA en heb een tijd bij Elance Academy gewerkt als event organizer en in het jongerenwerk. Sinds kort werk ik weer in de horeca bij Coffee & Coconuts.

Mijn doel is om in een theater/dansgezelschap uiteindelijk met een productie te touren (dat kan nationaal of internationaal zijn). 

Mijn droom is om een prijs te winnen of te fungeren als een bouwsteen in een community door het organiseren van events etc. 

Mijn favoriete discipline is Waacking & house ik zie de DOX club als een plek waar ik mij kan onderdompelen in een nieuwe inspirerende omgeving die mij hoogstwaarschijnlijk uit mijn comfort zone brengt op een goede manier. Waar ik mijn theatervaardigheid naast dans kan uitbreiden. Evenals mijn creatieve denken doet prikkelen en ik meer ervaring ontwikkel op het gebied van maker schap. Dat stukje, maker schap, is voor mij redelijk nieuw, maar wil ik graag aangaan. Het gaat voor mij ook een proces zijn waarbij ik onzekerheden wil omzetten in meer zekerheid in mezelf. Ik kijk er erg naar uit om weer te 'spelen' en dingen te mogen doen/ontwikkelen die niet alledaags zijn en veel te leren! 

Mijn inspiratiebron is over het algemeen trekt surrealisme mij veel en abstracte dingen. Ik kijk graag naar dingen die niet echt zijn of uit hun verhouding worden getrokken. Verder zijn films daar een mooie bron voor of boeken. Natuurlijk is muziek voor mij ook een hele belangrijke. Ik houd van allerlei genres, maar 'Transcending into space' muziek als ik het zo kan noemen brengt mij wel in een creatieve flow, denk aan Mansur Brown of Subjoi en meer. 

Mijn tip voor de wereld: Is to celebrate each and everyone of us. You are amazing, I'm amazing, let's share and connect. Ik wens deze gedachte voor iedereen. Zo komen we denk ik een al een stuk verder.