1418
DOX

Hans Eliëns

Ik ben sinds mei '23 de Directeur Bestuurder van DOX. Ik geef leiding aan alle 15 medewerkers op het DOX kantoor in Utrecht. Ik ben een cultureel ondernemer in hart en ziel en al jaren werkzaam in het culturele (pop)veld. 

Ondernemend, innovatief, transparant, resultaatgericht, omgevingsbewust, netwerker, analytisch,  strategisch, projectmatig. Dit zijn allemaal termen die volledig aansluiten bij mijn persoonlijkheid en competenties. 

Bij DOX maak ik mij hard om de beste werkomstandigheden te creëren waardoor heel DOX gemotiveerd blijft & optimaal kan presteren. Uiteraard heb ik geen 9/5 mentaliteit. Ik ben iemand die snel schakelt tussen strategische vraagstukken en operationele aansturing. 

 

“De juiste persoon op de juiste plek en een faciliterende & motiverende rol van de leidinggevende is het recept voor succes.” 

My drive in life

Als ik op sta, kijk ik uit op de mooie Rijn in Arnhem. Dit momentje van rust en bezinning geeft mij de energie om er een mooie en spannende DOX dag van te maken.

Bij DOX krijg ik de kans om elke dag te werken met zeer gemotiveerde en talentvolle (jonge) medewerkers en gedreven jonge makers & performers. Prachtig. Iedereen zet zich elke dag weer voor 100% in om de producties van DOX tot een groot succes te maken.

Het is my drive om samen met het hele team van DOX te werken aan een zeer toekomstbestendig DOX.
 

Contactgegevens

FunctieDirecteur Bestuurder
Emailhans@wijzijndox.nl
WerkdagenMa, di, wo & do

 

My drive in life
My drive in life