Fleur Philipsen

Hey! Ik ben Fleur! 

Op het moment volg ik de Urbandansopleiding op het Creative College in Utrecht. Naast de opleiding geef ik ook dansles dat vind ik erg leuk om te doen! 

Mijn doel is om in een groot theater te staan met mijn eigen werk of in een productie en kunnen leven van mijn kunst. Ik wil mijn talent laten zien aan een grote zaal en daar ook echt werk van maken.

Mijn favoriete discipline is dans! Dox gaat mij helpen met mijn theatrale aspecten te ontwikkelen. Om mijn grenzen te verleggen buiten dans, maar ook om meer mogelijkheden te vinden binnen dans. Dox gaat mij ook helpen de juiste mensen te vinden die mij kunnen helpen met mijn ‘craft’ verder uit te breiden/ waar ik mee kan samenwerken en die mij op plekken te kunnen brengen in de danswereld waar ik naar doel. 

Mijn inspiratiebron is dat ik veel inspiratie haal vanuit andere dansers in de dans scene, dit kan gaan van klasgenoten tot grote en meer ‘onbereikbare’ voorbeelden. Van het rauwe wat ik terugvind in mijn klasgenoten (en andere dansers die nog zoekend zijn) tot het professionele en het zelfvertrouwen van dansers die al echt dáár zijn. 

Mijn tip voor de wereld: Treasure your performers.