1366

Esmé Elbers

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Een wijze uitspraak, van een wijze man. Met deze Gandhi bril heb ik de wereld altijd bekeken. Muziek zit in mijn DNA. Als kind stonden mijn tantes acapella de vaat te doen. En met 6 jaar leerde mijn nicht mij het bekende Come as you are deuntje van Nirvana op de gitaar. 

Inmiddels werk ik alweer vier jaar voor DOX en wat zijn we, en ikzelf, gegroeid in die tijd! Ik kwam binnen als communicatiespecialist en heb het team in de afgelopen jaren mogen uitbreiden en vormen tot wat het nu is. Als hoofd Marketing & Communicatie maak ik samen met het team onwijs toffe plannen om DOX, en al haar producties en events, op de kaart te zetten. Ik haal zoveel plezier uit het talent dat hier rondloopt. Die mogen gezien worden! 

Muziek zit in mijn DNA"

My drive in life

Een groot deel van mijn leven ging ik zingend en spelend door het leven. Dat ik terecht ben gekomen in de culturele sector is voor niemand een verrassing, ik voel mij hier thuis. 

Op het (amateur)podium sta ik al bijna tien jaar niet meer. Met een achtergrond in Bedrijfscommunicatie en Cultuurwetenschappen heb ik mijn weg in het vak achter de schermen weten te vinden. 

Mijn skills in een notendop? Als mega multitasker, in het nu én ver vooruit werken. Verbandenlegger en teamleden in hun kracht zetten. 
 

Contactgegevens:

Functie:Hoofd Marketing & Communicatie
Email:esme@wijzijndox.nl
Werkdagen:di, wo & do
My drive in life
My drive in life