DOX Performer

Tim Postuma

Leeftijd:
23

Woonplaats:
Amsterdam

Studie/werk:
Al meerdere jaren actief als dans docent en momenteel aan het studeren aan de academie voor theater en dans (docent dans).

Mijn doel en droom is:
Mijn doel en droom is om nog enkele jaren in het professionele werkveld te dansen als uitvoerend danser (zowel artistiek als commercieel), les te geven op (inter)nationaal niveau en over een aantal jaar stukken te maken in theaters met mijn choreografieën. 

Mijn favoriete discipline:
Dans

DOX Club gaat mij helpen met/bij:
DOX zal mij helpen met het verder ontwikkelen van mijn uitvoerende kwaliteiten, artistieke visie en hopelijk een mogelijkheid bieden om in de toekomst meer projecten te kunnen doen.

Mijn inspiratiebron is:
Mijn inspiratiebronnen zijn voornamelijk dansers en choreografen, zoals: Sergio Reis, Humanhood, Toby Deedaran, Jardy Santiago, Franky J, Christopher Martin, Kevin Paradox etc. Voornamelijk word ik geïnspireerd door hun mindset en bewegingskwaliteiten. Ik merk dat ik namelijk nog veel meer uit mijn danslichaam kan halen.

Mijn tip voor de wereld:
Mijn tip voor de wereld is voornamelijk: leer al je trauma’s, patronen en triggers kennen, om deze vervolgens in volledigheid te accepteren zodat ze ruimte krijgen om op te lossen.

Check mijn TikTok account!

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube