DOX Performer

Rianne van Dee

Leeftijd:
23

Woonplaats:
Arnhem

Studie/werk:
ArtEZ Docent Dans 2e jaar, dans docent en werkzaam in de horeca

Mijn doel en droom is:
Om in veel inspirerende en mooie stukken te dansen/spelen op verschillende podia. Ontwikkelen van mijn eigen bewegingstaal en deze mogen delen met veel mensen (liefst ook in het buitenland). Zoveel mogelijk tools bemachtigen om deze weer te kunnen delen. Daarnaast mensen coachen en helpen waar mogelijk. 

Mijn favoriete discipline:
Dans

DOX Club gaat mij helpen met/bij:
Een kans geven om met inspirerende makers aan het werk te gaan. Mijn kennis te verbreden en helpt om hopelijk veel inspiratie en creativiteit op te wekken. Tot nieuwe inzichten komen in het maken van choreografie en het eventueel toepassen daarvan. Daarnaast een groter netwerk op te bouwen en hopelijk veel nieuwe dingen leren waarvan ik nu nog niet weet hoe belangrijk deze zullen gaan zijn in mijn volgende stappen. 

Mijn inspiratiebron is:
Muziek omdat dit mij een kans geeft om af te dwalen, emoties te voelen en gedachtes te reguleren. Daarnaast zet het mij in beweging. Wanneer dans en muziek elkaar opvullen voelt het als een compleet kunstwerk die zich constant evolueert. 

Mijn tip voor de wereld:
Wees begripvol naar elkaar, deel je geluk en vang elkaars tranen op. Als we allemaal meer kunnen genieten van het feit dat we mogen bestaan zou de wereld een stuk vrediger zijn.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube