DOX Performer

Jesse Molenaar

Leeftijd:
19

Woonplaats:
Almere

Studie/werk:
Ik heb de middelbare school gedaan en ben afgestudeerd op de mavo met een drama certificaat. Nu zit ik op het pact+ theater amsterdam jaar 1 met overgang naar jaar 2. Ik werk daarnaast als trainingsacteur en als bediener.

Mijn doel en droom is:
Mijn doel is om van mijn hobby mijn baan te maken. Ik wil heel gauw doorstromen in het werkveld en lekker spelen als acteur, vooral spel plezier hebben en rondreizen. Elke keer als ik er weer aan denk bloei ik op! 

Mijn favoriete discipline:
Theater en dans 

DOX Club gaat mij helpen met/bij:
Dox club gaat mij helpen met het verder ontwikkelen van mijn fysieke kanten. Ik ga hierdoor meer in contact komen met mijn eigen lijf en kan dan zowel fysiek als tekstueel beter artistieke boodschappen over brengen. 

Mijn inspiratiebron is:
Mijn inspiratiebron is het leven zelf. Elke dag opnieuw haal ik inspiratie uit situaties, momenten, verhalen en levenservaring van mensen. Zodra iets mij aanspreekt wordt er meteen een stofje vrij gemaakt in mijn lichaam en begin ik meteen met typen in mijn notes. Ik maak er altijd een tekst bij om direct mijn gevoel te uiten en daarna schakel ik naar fysiek. 

Mijn tip voor de wereld:
Leven, gewoon lekker leven. Sta stil bij het moment, leef in het nu niet in het morgen. Geniet zo hard dat je later alleen positief op jezelf kan terug kijken en maak jezelf trots.

Check mijn TikTok account!

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube