DOX Performer

Estrella Smith

Leeftijd:
18

Woonplaats:
Amersfoort

Studie/werk:
6 VWO

Mijn doel en droom is:
Mijn doel en droom is mij zover mogelijk te ontwikkelen in de kunsten. Zo wil ik interdisciplinair blijven werken, zoals ik nu al met veel plezier doe. Ook droom ik ervan om hier op een dag mijn bron van inkomsten van te maken. Voor komend jaar is mijn doel om aangenomen te worden op een opleiding die mij hierbij zal ondersteunen. Zo heb ik mijn zinnen gezet AMDA, een grote dans en theater school in New York (waar ik dit jaar al naartoe ga voor een zomerkamp)

Mijn favoriete discipline:
Mijn favoriete discipline is dans. Hier voel ik mij het sterkst verbonden met mezelf en mijn publiek.

DOX Club gaat mij helpen met/bij:
Dox gaat mij helpen met mij een grote groeispurt te geven in dans en theater zodat ik klaar wordt gestoomd voor audities.

Mijn inspiratiebron is:
Mijn ouders zijn mijn grootste inspiratiebron, omdat zij mij laten zien dat je in het leven moet doen waar je hart ligt. Daarnaast heeft mijn broer mij geïnspireerd om verder te kijken dan Nederland, aangezien hij zijn droom volgt om basketballer te worden in Amerika en nu bezig is met zijn studie in Hawaii om dat doel te bereiken.

Mijn tip voor de wereld:
Ieder heeft heeft een wereld, ieder heeft een droom, ieder heeft een andere weg van gewoon. Als jij doet wat je passie is en je hart laat stralen, dan zal je vanzelf je weg vinden in deze wereld.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube