DOX Nieuws

Aanmelden Workshop Quake

De voorstelling Quake is gemaakt door acht hartstochtelijk eerlijke performers die elk hun persoonlijke verhaal vertellen. Maar hoe vertel je jouw unieke verhaal? Leer het belang van je afkomst kennen en geef vorm aan je levensverhaal in de Quake workshop.

Workshop Theater/ Storytelling

In deze workshop vertelt schrijver en regisseur Casper Vandeputte hoe hij tot het vertellen van een verhaal komt en welke bronnen hij daarvoor aanboort. We gaan op zoek naar interessante persoonlijke verhalen, maar proberen ook uit te pluizen welke verhalen ons hebben gevormd. Het is een workshop waarin je jezelf en de andere deelnemers beter leert kennen, je het belang van het kennen van je afkomst leert en je eigen levensverhaal weet vorm te geven. Vandeputte: “Hoe zijn we geworden tot wie we nu zijn? Hoe werkt het verleden door in ons leven? Qua is een voorstelling vol muziek, dans en allemaal pogingen om de vraag hoe ons verleden in ons doorwerkt te beantwoorden. In deze workshop vertel ik hoe ik van allerlei verschillende levens een verhaal heb gemaakt.”

Aanmelden 

De workshops zijn voor groepen van 10 mensen of meer die ook aanwezig zijn bij de voorstelling. De workshop wordt op maat gemaakt en qua inhoud en focus afgestemd op de groep deelnemers. Interesse? Neem contact met Belinda Limani via belinda@theaterutrecht.nl.

Scholen

De workshop is ontworpen voor (jong)volwassene bezoekers en is niet bedoeld voor scholen. Wel hebben we een variant speciaal voor scholen en educatieinstellingen ontwikkeld. Heb je interesse? Mail dan naar hilde@theaterutrecht.nl.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube