DOX Nieuws

Vacature medewerker Educatie – Productie & Planning

Julian Maiwald

Bij DOX en Theater Utrecht gaan talentontwikkeling, het maken van voorstellingen en educatie hand in hand. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tijdelijke medewerker educatie; productie en planning met een hart voor theater, muziek en dans voor de afdeling educatie & publiekswerking.

Tijdelijke functie, 0,8 fte
Periode 20 september 2021 – 5 april 2022

Functieomschrijving

Als medewerker educatie; productie & planning bij DOX en Theater Utrecht werk je samen met het team vanuit de visie van beide gezelschappen. Je bent de spil in de communicatie en het contact met theaters, het scholennetwerk en het DOX-docententeam. Je plant en verkoopt voorstellingen, contextprogramma’s en educatieprojecten en doet de productie ter plekke.

Je bent

  • Stressbestendig en goed in prioriteiten stellen
  • Goed in organiseren, plannen en communiceren
  • Oplossingsgericht, een verbinder en weet te enthousiasmeren
  • Een aanpakker

We bieden

  • Een salaris conform cao theater, schaal 5
  • Leuke collega’s, creatieve en innovatieve makers en performers om je heen die toffe dingen maken
  • Een werkomgeving in en met twee organisaties waarin geen dag hetzelfde is en waar veel verschillende mensen samenwerken
  • Een uitdagend werkgebied tussen kunst, onderwijs en samenleving

Over DOX & Theater Utrecht

DOX is hét huis voor jong podiumtalent in Utrecht. Het is een plek waar performers en makers zich verder kunnen ontwikkelen op het gebied van theater, dans, urban arts, muziek, visuals en film. Wij staan voor grensverleggend en eigenwijs theater dat de diversiteit viert. Cross-overs van theater, Hiphop, spoken word en dans zijn favoriet, jongerencultuur de inspiratiebron. Theater Utrecht is het stadsgezelschap van Utrecht en behoort tot de meest toonaangevende theatergezelschappen van Nederland. Vanuit de kernwaarden verbeelding, verdieping en verbinding zijn we op zoek naar theatrale antwoorden op de fundamentele vragen die mensen stellen over deze tijd en onze samenleving.

DOX en Theater Utrecht bouwen aan een intensieve samenwerking op het gebied van educatie, publiekswerking en talentontwikkeling. De verschillende disciplines die we in huis hebben: theater, dans, hiphop, spoken word, rap, performance, en de cross-overs tussen deze disciplines bepalen de vorm en inhoud van de activiteiten en het aanbod. We ontwikkelen een breed educatieaanbod voor, door en met jongeren, vanaf de leeftijd van 12 jaar. De belangrijkste doelstelling binnen onze educatie is jongeren stapsgewijs meenemen in de interdisciplinaire podiumkunstwereld en hen op te leiden tot jongeren die ergens voor staan. Daarbij is de leefwereld van jongeren altijd inspiratiebron. Ons aanbod loopt van eenmalige educatieprojecten tot programma’s voor doorlopende leerlijnen. De afdeling bestaat uit één hoofd, een inhoudelijk medewerker en een medewerker productie en planning (jij dus!).

Kom solliciteren!

Stuur je sollicitatiebrief met motivatie naar: vacature@theaterutrecht.nl, ter attentie van Birte ten Hoopen. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk zondag 29 augustus 2021. Op maandag 6 sept 2021 vinden de eerste gesprekken plaats. Notitie: geselecteerde kandidaten krijgen hierover op dinsdag 31 augustus 2021 bericht.

Vragen?

Voor vragen over deze functie neem contact op met Birte ten Hoopen (hoofd educatie & publiekswerking DOX en Theater Utrecht) via: birte@theaterutrecht.nl of 030-2737300.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube