DOX Nieuws

VACATURE DOX Bureaumanager VERVULD (0,8-1 fte)

Jij bent de lijm tussen alle DOX afdelingen en met jouw bevlogenheid en toegankelijkheid is het een feest om jou als eerste aanspreekpunt van de organisatie te hebben. Een divers takenpakket schrikt je niet af. Sterker nog, jij gaat hartstikke lekker op zo’n veelzijdige functie. Wat wij doen? DOX is hét talentontwikkelhuis voor makers en performers uit verschillende (sub)culturen. We co-creëren in research- en leertrajecten (DOX Club), producties en educatieprojecten die een jong publiek bereiken. Cross-overs van theater, Hiphop, spoken word en dans zijn favoriet, jongerencultuur de inspiratiebron.

DOX is per mei op zoek naar een: Bureaumanager (0,8 – 1 fte)

Hoe zit DOX in elkaar?
DOX is al ruim twintig jaar een begrip in Nederland met als thuisbasis Utrecht. Onze core business is talentontwikkeling en het produceren van vernieuwende podiumkunst voor jongeren met roots in de urban arts. Makers doen vooronderzoek of kleine projecten met de jonge talenten van de DOX Club.

Jij bent onze verbindende schakel
Wij zoeken niet zomaar een bureaumanager, wij zoeken lijm die blijft plakken. Als bureaumanager ben je een verbindende schakel binnen de organisatie en sta je met alles en iedereen in contact. Je bent het eerste aanspreekpunt en daarmee het fundament van de organisatie. Het takenpakket van bureaumanager bij DOX is zeer divers. Je hebt administratieve taken zoals het opstellen van contracten, het bijhouden van de personeelsadministratie en het verwerken van facturen in de financiële administratie. Daarnaast beheer je de infomail en beantwoord telefoontjes. Tot slot zit er ook een speelse en sociale kant aan je werk, namelijk het bijhouden en regelen van events op feestdagen, verjaardagen en teamuitjes.

Wat zoeken wij in jou? 

  • Regelen en aanpakken zijn jou niet vreemd;
  • Taken snel oppakken en verwerken zit in je natuur;
  • Je bent sociaal en proactief;
  • Je schakelt met gemak tussen administratieve en organisatorische werkzaamheden;
  • Je houdt en maakt het overzicht in de organisatie;
  • Affiniteit met theater is een pré maar (no worries) geen vereiste.

Hoe kan jouw werkdag als bureaumanager van DOX eruitzien?
Je dagen als bureaumanager zijn vrijwel altijd dynamisch en hectisch. Collega’s komen met allerlei soorten vragen je kantoor binnen. Wat geen probleem is, want jij hebt zicht op alle zaken en toegang tot alle informatiekanalen. Dit maakt jou een onmisbare schakel in het werkproces en de spin in het web die alle taken achter de schermen goed laat verlopen. Zo zorg je ervoor dat je collega’s hun werk goed kunnen doen. Naast de administratieve taken ben jij ook degene die voor de verbinding op de vloer zorgt. Communicatie is key, je bent eigenlijk de hele dag door aan het communiceren. Hierdoor weet je precies wat er speelt in de organisatie en hoe je hierop kan anticiperen.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor zelfstandig handelen en initiatief;
  • Een informele werksfeer met een team van gedreven, inspirerende en betrokken collega’s;
  • Salariëring conform CAO Theater en Dans.

 

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube