DOX Nieuws

The Kulture of Hype&Hope

Meld je aan voor 14 sep: 2 vs 2 battles met The Kulture of Hype&Hope

Hotspot

Een battlefield voor hiphoppers en contemporary dansers. Zaterdag 14 september verandert de Markt in: Corrosia Danst Urban. Urban dansscholen, professionele dansers en voorbijgangers komen hier samen. Van battles, tot clinics en optredens door amateurs en professionals, deze middag zal resulteren in één groot dansspektakel.

Een onderdeel van Corrosia Danst Urban zijn de hiphop battles van The Kulture of Hype & Hope. Tijdens deze special edition van The Kulture of Hype & Hope strijden de beste hiphopdansers in duovorm op de Markt in Almere. Vanaf 16.00 uur gaat het los met  DJ’s Kusha, Jolani Jhones en MC Darren.

Meld je aan!
Kijken naar deze toffe hiphop battles is leuk, maar meedoen kan ook! Ben jij hiphopdanser en klaar om dit weekend te battlen? Schrijf je dan samen met je hiphop partner in! Aanmelden voor de 2 vs 2 battles kan via het Facebook, Instagram of mail naar reserveren@corrosia.nl.

De jury bestaat uit Theodora, Mosey Mozz en Jeremy. Zij bepalen wie de beste moves heeft laten zien. De winnaar van de battle ontvangt een geldprijs à €400,-. Meld je wel aan voor zaterdag 14 september 16.00 uur!

Is dit allemaal net iets te professioneel voor jou, maar ben je wel gek op dansen? Meld je dan aan voor de dansworkshop door ArtBeat. Deze workshop is geschikt voor dansers van alle niveaus.

Corrosia Danst is gratis, met uitzondering van de avondvoorstelling in Corrosia Theater.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube