DOX Nieuws

1001 - DIEHELEDING & DOX - Derk Stenvers

Gratis voorstellingen en workshops bij UITfeesten

© Derk Stenvers

In de zomer hebben we menig festivalganger het hoofd op hol gebracht met Don’t Wanna Fight en LIONSTORM. Eind augustus starten we het nieuwe seizoen in Amsterdam en Utrecht met gratis optredens van Role Model en 1001, een dansworkshop van Dalton Jansen en een exclusieve kortingsactie. Kom ook!

Role Model

Ze zijn niet doorsnee, maar des te strijdbaarder! Zes stoere vrouwen laten zien hoe mooi het is om trots te zijn op jezelf. Door ook hun kwetsbaarheid te tonen, stralen ze een ongekende kracht uit. In ROLE MODEL komen urban dansstijlen samen in de abstracte wereld van choreograaf Nicole Beutler & regisseur Magne van den Berg. Virtuoze moves in een zee van subtiele betekenis. Met dans, zang, spoken word en een aantal rake karatekicks zetten deze dames een krachtig beeld van empowerment neer. Een confidence booster voor jong en oud.

Dansworkshop Dalton Jansen

Hoe is het om op te groeien als je ouders er niet voor je zijn. Hoe doe je dat? Wie helpt je? Wat voel je? Wat maak je mee? Dat verhaal vertelt de voorstelling Wat me niet breekt met een choreografie van Dalton Jansen. Op de Mariaplaats in Utrecht geeft deze prijswinnende topchoreograaf in 20 minuten een hiphopworkshop.

1001

Hiphoptheatercollectief DIEHELEDING blaast een nieuw leven in de oude Arabische verhalen van duizend-en-één-nacht. Een mix van elementen uit Arabische hiphop, spoken word en storytelling wordt een soft-erotische Oosterse broeinacht. Een show vol verhalen die ons stil maken en ons hart doen stoppen. Welk verhaal moet je vertellen om niet te sterven? Denk dikke beats en zachte matrassen: een hiphopfeest als ode aan één van de mooiste verhalen uit de geschiedenis.

Kortingsactie

In onze hometown Utrecht hebben we een speciale UITfeest kortingsactie. Alleen op zondag 15 september 2019 ontvang je 25% korting voor de DOX voorstellingen Wat me niet breekt (maakt me niet noodzakelijk sterker) en Role Model. Deze kun je op de dag zelf kopen bij de kassa.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube