DOX Nieuws

Geannuleerde voorstellingen door nieuwe maatregelen

De nieuwe Coronamaatregelen van zondag 28 november t/m zaterdag 18 december hebben ook invloed op onze DOX producties. Hieronder de laatste updates op een rij.

Daddy

Vanuit DOX is besloten de tour van Daddy per direct stop te zetten. Dit betekent dat de voorstellingen gepland op vrijdag 3 december, dinsdag 8 december en woensdag 9 december komen te vallen. Ook de (school)voorstellingen die overdag gepland stonden komen hiermee te vervallen.

LIONSTORM

De shows van LIONSTORM komen in december te vervallen. Heb je kaarten gekocht? De betreffende podia nemen contact met je op.

The Kulture of Hype&Hope

Op 5 december zou een 1vs1 hiphop battle plaatsvinden bij De Helling waarin meerdere dansers de kans hebben om door de preselectie te komen én de ervaring van een groot toernooi te proeven. Dit event is gecanceld en zal worden verplaatst naar 30 januari 2022. Heb je kaarten gekocht? De Helling neemt hierover contact met je op.

Club Specials

De Club Specials vinden in afgeslankte vorm en onder strikte voorwaarwaarden plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 december om 13.00 uur. Dit betekent dat de presentaties die gepland stonden op vrijdagavond en zaterdagavond worden verplaatst naar de middag. Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en het mondkapje (op stoel mag het af) blijven verplicht. Voor de geannuleerde voorstellingen vindt een verplaatsing of restitutie plaats. Op de achtergrond is DOX keihard aan het werk om dit rond te krijgen. Heb je kaarten of een reservering staan? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube