DOX Nieuws

DOX ZOOMT IN: videoproducties van DOX’ers

Sinds de maatregelen van 12 maart 2020 veranderde ook voor 17 van onze DOX’ers het theaterseizoen: hun lopende audities, school-, werkend- en sociaal leven. DOX ZOOMT IN is een creatief kijkje in de levens van deze DOX’ers. Vanaf donderdag 16 april zoomen we via onze socials meerdere keren per week in op een nieuwe videoproductie van deze DOX performers.

Geen theater of concerten, geen familie bezoeken en geen terrasje pakken. We mogen niet meer de vloer op, we mogen elkaar niet meer zien en we mogen niet uitgaan met vrienden. Weinig mag en weinig kan. Alles op anderhalve meter afstand. Met deze videocreaties nemen de DOX’ers je mee in hun blik op de Corona-crisis. Hoe heeft de Corona-crisis hen geïnspireerd? DOX’ers krijgen op deze plek een stem: wat hebben zij te zeggen over deze bizarre periode? Het resultaat: de online productie ‘DOX ZOOMT IN’.

Deze online productie biedt een platform waar je als publiek deelgenoot kan worden van het proces van deze eigenzinnige club DOX’ers. Een proces waarbij delen en uitwisselen het uitgangspunt was. ​Een platform dat ons een gevoel van saamhorigheid en troost biedt en hopelijk jou ook!

Op 16 april zijn wij ingezoomd op DOX’er Sjoerd Eltink.

 

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube