DOX Nieuws

(GESLOTEN) DOX & Theater Utrecht zoeken een medewerker Educatie & Publiekswerking (m/v/x)

Julian Maiwald

Ben jij een enthousiaste, gedreven en creatieve teamspeler? Dan is deze vacature educatie bij DOX en Theater Utrecht iets voor jou! Wij zoeken een nieuw teamlid dat zich 5 dagen per week bezig houdt met planning en productie van educatieve activiteiten, vanaf oktober 2022. 

Educatie is een gedeeld project van Theater Utrecht en DOX. Samen dagen wij jongeren uit hun gedachten, ideeën, ervaringen en dromen uit te wisselen, vorm te geven en te tonen middels de podiumkunsten. Of je een ervaren productieplanner bent, pas net het werkveld in komt, of al jaren aan je carrière timmert en een switch van vakgebied overweegt: wij staan open voor je ideeën over de invulling van deze functie.

Je werkt op de afdeling Educatie & Publiekswerking vanuit de visie van beide gezelschappen. Je bent de spil in de communicatie en het contact met theaters, het scholennetwerk en het DOX-docententeam. Je plant en verkoopt voorstellingen en produceert contextprogramma’s en educatieprojecten. Kijk op onze educatiewebsite voor een overzicht van deze activiteiten.

Een voorbeeld van een van je toekomstige taken:

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van onze nieuwe schoolvoorstelling SJENK. Jouw taak is o.a. het bestaande netwerk van scholen te benaderen om deze voorstelling daar te boeken, én dat netwerk uit te breiden met nieuwe contacten. Zodra de tournee vaststaat, gaat je aan de slag met het inplannen van het docententeam, en zorg je dat je collega’s op tijd een compleet lesprogramma hebben ontwikkeld. Tijdens de tournee zorg je dat alles en iedereen op het juiste moment op de juiste plek is. Je werkt aan verschillende projecten. Altijd nieuw en afwisselend werk, dus!

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube