DOX Nieuws

DOX & Theater Utrecht vacature: Hoofd Educatie

Word jij onze nieuwe collega? DOX en Theater Utrecht bouwen aan een intensieve samenwerking op het gebied van educatie, publiekswerking en talentontwikkeling. Samen nemen we jongeren mee in de podiumkunstwereld en leiden we ze op. Voor de afdeling Educatie, zijn we per 1 augustus a.s. op zoek naar een Hoofd Educatie & Publiekswerking!

Theater Utrecht en DOX bouwen samen aan een intensieve samenwerking op het gebied van educatie, publiekswerking en talentontwikkeling, waarbij diversiteit leidend is. De verschillende disciplines die we in huis hebben – theater, dans, hiphop, spoken word, rap, performance en alle cross-overs – bepalen de vorm en inhoud van de activiteiten en het aanbod. We ontwikkelen een breed educatieaanbod voor, door en met jongeren, vanaf 12 jaar.

Als hoofd van de afdeling Educatie & Publiekswerking ben je verantwoordelijk voor een optimale kwaliteit van het educatieve aanbod. Samen met een inhoudelijk medewerker en een medewerker productie & planning geef je vorm aan de gezamenlijke ambities van Theater Utrecht en DOX.

Meer weten? Bekijk hier de vacature!

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube