DOX Nieuws

DOX-Clubs - fotografie Shannon Kanhai

DOX Club performances UITalage

Op donderdag 16 september om 17.00 uur verrassen we het winkelende publiek in Utrecht met vier unieke solo’s van DOX’ers in de UITalage. Deze DOX performers volgen een jaar lang een parttime leertraject voor uitvoerend podiumkunsttalent tussen 16 en 24 jaar genaamd de DOX Club. Ze zijn nog maar net begonnen en hebben nu al inspirerende solo’s gemaakt over wie zij zijn en waar zij voor staan.

DOX Club

DOX Club is een parttime leertraject voor uitvoerend podiumkunsttalent. De Clubtrajecten zijn een broedplaats voor research, presentaties en producties. De eerste twee introductieweken van het seizoen staan jaarlijks in het teken van het creëren van een solo: Wie ben je en wat kom je brengen en halen bij DOX? Van dans, toneel tot zang, verschillende disciplines kruisen elkaar. Deze superpersoonlijke solo’s presenteren zij op donderdag 16 september voor het eerst buiten de muren van de repetitieruimtes aan het publiek.

Elk traject wordt jaarlijks afgesloten met een presentatie tijdens de DOX Club Specials in december en mei. Voor DOX’ers die auditie willen doen bij een kunstvakopleiding organiseren we speciale trainingen. Gedurende het leertraject worden de DOX’ers persoonlijk gecoacht door twee mentoren.

 

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube