DOX Nieuws

DOX Club audities voor tweede helft seizoen!

Anna van Kooij

DOX heeft voor de tweede helft van dit seizoen plek voor een aantal nieuwe DOX’ers. In februari 2021 gaan wij met frisse moed van start met blok twee van de DOX Club, waar we gaan werken met de volgende makers: Jasper van Luijk, Abdelhadi Baaddi, 155 en Schweigman&. Er is vooral plek voor dansers!

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Op zaterdag 19 en zondag 20 december organiseert DOX een werksessie. Ben jij of ken jij iemand die beschikbaar is gedurende het tweede blok tussen februari en juni 2021 om elke woensdagavond van 18.30 uur en elke zondag van 12.00 – 18.00 met onze makers te werken? Voor de DOX Clubs is geen vergoeding, maar de mogelijkheid om door te stromen naar betaalde projecten is aanwezig.

DOX Club
DOX Club is een parttime leertraject voor uitvoerend podiumkunsttalent. De Clubtrajecten zijn een broedplaats voor research, presentaties en producties. Het jaar is opgedeeld in twee blokken: september-december, februari-juni. In elk blok zijn er nieuwe clubtrajecten. Elk traject wordt afgesloten met een presentatie in december en mei. Voor DOX’ers die auditie willen doen bij een kunstvakopleiding organiseren we speciale trainingen. Gedurende het leertraject word je persoonlijk gecoacht door twee mentoren.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube