DOX Nieuws

DIEHELEDING

DIEHELEDING vr 21 juni te zien

Op vrijdag 21 juni zetten lichtontwerper Jan Fedinger, performing composer Genevieve Murphy en hiphop-theatercollectief DIEHELEDING de deuren van Standplaats Utrecht wagenwijd open, tijdens Standplaats serveert.

Een programma op Fort Blauwkapel vol presentaties met beeldende kunst, muziek, theater én een heerlijke maaltijd. Een mooie kans om ons werk te ontdekken en elkaar te ontmoeten. Iedereen die nieuwsgierig is naar beeldende kunst, muziek en theater is welkom. Denk aan zachte matrassen, flikkerende kaarsen en een dreunende bassline. Reis mee in de live-set met synthesizer en licht en verken de ruimtelijkheid van klank.

Vrijdag 21 juni geven performing-composer Genevieve Murphy, lichtontwerper Jan Fedinger, en hiphop-theatercollectief DIEHELEDING tijdens Standplaats serveert een eerste kijkje in de keuken van Standplaats Utrecht. Op verschillende plekken in Fort Blauwkapel geven de makers korte presentaties en tussendoor kun je genieten van een heerlijke maaltijd. Hiphop theatercollectief DIEHELEDING speelt korte scenes uit hun nieuwe voorstelling 1001. Lichtontwerper Jan Fedinger neemt je tijdens een live-set voor modulair synthesizer en licht mee op een reis om ruimte door oren en dromen te verkennen. Genevieve Murphy toont de installatie They Move Differently Here, dat onderdeel is van haar nieuwe voorstelling dat in september in première gaat op Gaudeamus.

Standplaats Utrecht is een plek waar wij als kunstenaars ruimte hebben om ons werk te ontwikkelen. Waar we zes maanden geleden begonnen. Op vrijdag 21 juni gooien we de deuren voor het eerst voor publiek open en laten we je zien waar we aan werken. Kom kijken, luisteren, eten en ervaren.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube