DOX Nieuws

Coronavirus invloed op DOX

De Nederlandse maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn verder aangescherpt door het kabinet. Op dit moment heeft het virus grote invloed op ons dagelijks leven. Ook bij DOX. Wij zijn genoodzaakt om diverse acties te ondernemen en doen er alles aan om de veiligheid van ons team, makers, DOX’ers en publiek te waarborgen. Pas goed op jezelf en elkaar!

Bereikbaarheid
Het kantoor van DOX is gesloten. We zorgen ervoor dat wij, zover mogelijk, vanuit huis werken. Dat betekent dat DOX telefonisch moeilijk bereikbaar is. Je kunt ons het beste bereiken via de mail. Specifieke mailadressen zijn hier per afdeling terug te vinden.

Producties afgelast
Diverse festivals, concerten en voorstellingen zijn inmiddels afgezegd. Vooralsnog beperkt dit zich tot evenementen in maart en april. Dit heeft helaas ook invloed op een aantal DOX producties.
De Zijlijn, welke plaats zou vinden op Festival Tweetakt, is voor nu afgelast. Er zijn voornemens om de première op een latere datum alsnog door te laten gaan, afhankelijk van de ontwikkelingen.
De scholen zijn de komende drie weken gesloten, waardoor ook de schoolvoorstelling Fokking Awkward niet langer zal spelen.

In de tussentijd werken we in ieder geval met frisse moed door aan de aankomende nieuwe producties.

Laatste update: 17 maart 2020

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube