DOX Nieuws

⭐⭐⭐⭐ NRC: Daddy is een emotioneel afscheid van een vader die vertrok

Julian Maiwald

Afgelopen vrijdag vond de premiere van de DOX voorstelling Daddy plaats in Theater Kikker te Utrecht. Martijn Lems van NRC was hier bij en gaf Daddy 4 sterren en een erg mooie recensie! Trots op dit resultaat en een fijne start van de tour. Voor de volledige tour, check onze agenda.

Een stukje uit de recensie: “In de spelregie van De Gilde spreken en bewegen Siddiqi en Libanon ritmisch en staccato, alsof ze er steeds maar net in slagen een vloedgolf van gevoel binnen te houden. Zelfs in momenten van toenadering leggen de uitstekende acteurs een subtiele terughoudendheid in hun spel, en dat constante gevoel van aftasten verleent Daddy een ontroerende gelaagdheid. De aanwezigheid van Adams is de kers op de taart. Ongrijpbaar en zonder woorden beweegt hij tussen de spelers door, waarbij hij soms een verbondje met de een sluit, en dan weer met de ander.”

Lees hier de volledige recensie op de website van NRC.

Dankjewel NRC en bedankt iedereen die bij première was. Wat fijn dat we weer konden proeven van een première met volle zaal. Een superstart van deze tour! In oktober staan we nog in Toneelschuur Haarlem op 28 oktober en Maaspodium 29 oktober.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube