DOX Maker

LIONSTORM

LIONSTORM is een rapformatie bestaande uit Skerrie Sterrie en Vuige Muis. Ze misten queer rolmodellen binnen de Nederlandstalige hiphop scene. Vanuit een gedeelde liefde voor dit genre is de droom geboren om een rapduo te vormen.

Hun imago draait om popcultuur en is een weergave van queerness. LIONSTORM’s unieke stijl wordt ge├»llustreerd door hun clowneske sexy agressieve kledingstijl en absurde live optredens. De beste manier om hun werk samen te vatten, is door te zeggen dat ze het raarste queer-rapduo in de kunstscene fotograferen en ontwerpen. LIONSTORM werkte samen met o.a. Patta, Neenah en Josephine Zwaan.

Queer hiphop-duo LIONSTORM en DOX hebben samen met Paradiso Melkweg Productiehuis de Nieuwe Makersregeling van het Fonds Podiumkunsten gehonoreerd gekregen. In 2021 kunnen we daardoor toffe dingen verwachten! LIONSTORM onderzoekt het thema ‘identiteit’ door o.a. met verschillende coaches te werken, mee te lopen bij inspirerende kunstenaars en te gaan maken met Gen Z jongeren. Uit deze zoektocht zal een debuut EP komen, een tour, eigen merchandise lijn, een album en pop-up shows.

icon_arrow facebook instagram twitter vimeo youtube