Workshop Don't Wanna Touch
Theater Dans Muziek

Workshop Don't Wanna Touch

Get Ready To Be Touched

Workshop Don't Wanna Touch

Een omhelzing, een kus, een schouderklop, boks of ferme handdruk. Soms is het doodeng, maar het kan heel vanzelfsprekend zijn om elkaar aan te raken.

Dat is ook zo tijdens onze workshop stage fighting, die speciaal is ontwikkeld voor Don't Wanna Touch. Onder begeleiding van onze docenten staat het vergroten van zelfvertrouwen door middel van aanraking centraal. Goede timing, oogcontact, samenwerking en veiligheid staan daarbij voorop. 

Met verschillende vecht- en bewegingstechnieken leren de leerlingen op elkaar te vertrouwen, ontdekken ze hun kwetsbaarheid en gaan op verschillende momenten het gesprek aan over grenzen. Maar ze ontdekken ook de dunne lijn tussen een gevecht en een omhelzing. 

 

Met (on)gemak, humor en kwetsbaarheid stellen we grenzen èn beuken we collectief door de hokjes rondom aanraking en intimiteit heen. Are you ready to be touched?

 

Naast de workshop bieden we ook een interactief digitaal magazine waarmee je als docent samen met je leerlingen aan de slag kunt om je voor te bereiden op je bezoek aan de voorstelling.