The Kulture of Hype&Hope

Kaartverkoop Earth Edition (20-4) gestart!

De sfeer is Hype, de boodschap is Hope. Giovani Vreede en Marsha Webster organiseren in samenwerking met DOX het grootste hiphop event van Nederland. Op za 20 april & za 6 juli zijn de voorrondes in De Berenkuil, Utrecht. Op za 7 juli is de grote finale in de Stadsschouwburg: The Kulture of Hype&Hope – Gold Edition. Dit is jouw kans om erbij te zijn!

 

The Kulture of Hype&Hope is er voor de groei van de hiphop-scene, voor de liefde voor de dansvorm, voor het inspireren én geïnspireerd raken en voor het stillen van de strijdlust van de urban dansers binnen en buiten Nederland. Met internationale juryleden, 1-on-1 battles in verschillende stijlen, urban theater showcases, lezingen en The Hypest Cypher.

Maak kennis met het beste uit de hiphop scene

Spectaculaire battles
De dansers strijden in verschillende categorieën om de eerste plek. Het is geen wedstrijd in klassieke zin, maar ook een manier om de liefde voor de dans en de hiphopcultuur te vieren. In het hoofdprogramma zijn er crew battles waarin crews tegen elkaar strijden en de 7 to smoke battles voor individuele dansers. In 7 to smoke strijden de acht beste dansers in korte één tegen één battles. De juryleden maken na elke ronde een snelle keuze. De danser die wint krijgt een punt, blijft staan en krijgt een nieuwe tegenstander. De danser die na 20 minuten de meeste punten heeft wint.

The Kulture of Hype&Hope staat voor het delen van mooie momenten met elkaar, de liefde voor dans en de aandacht voor elkaars talent.” Organisator en initiatiefnemer Giovani Vreede

The Hypest Cypher
Naast de spannende battles kan het publiek ook genieten van  ‘The Hypest Cypher’, de jam sessies waar hiphop ooit mee begon. In ‘The Hypest Cypher’ draait het om skills en improvisatie. Tijdens ‘the Hypest Cypher’ zijn er internationale dansscouts aanwezig die op zoek zijn naar de beste dansers voor het grootste hiphop evenement in Europa: ‘I Love This Dance’ dat jaarlijks in Parijs plaatsvindt.

Facebook
Instagram
Website

 

Speeldata
Datum
Tijd
Locatie
za 06-07-2019
11:30
De Berenkuil, Utrecht
zo 07-07-2019
11:30