Zomerspecial
©KAMERICH & BUDWILOWITZ

De DOX ZOMERSPECIAL, hét moment voor de vakantie waarin jonge performers in presentaties laten zien waar ze de afgelopen drie maanden keihard aan hebben gewerkt! Normaal hartstikke dicht voor publiek van buiten maar voor deze ene keer gooien we de deuren open! Je kunt werk zien van Das Lemniscaat, Abdel Daoudi, Rosa Sanne, PAX en Abdelhadi Baaddi. En als kers op de taart is er een viewing van Leer, een korte film die 155 maakte, in de opmaat naar hun nieuwe voorstelling Motors, dat in het najaar uitkomt.

Ben jij benieuwd wat de DOX’ers in de Ateliers hebben gemaakt? Reserveer dan een kaartje voor vrijdag 22 juni of zaterdag 23 juni. Vanaf 18:30 in Theater de Paardenkathedraal. Kosten €5, cash af te rekenen (krijg je wel weer 2 drankjes voor terug)!

reserveren kan via: reserveren@wijzijndox.nl

Ateliers zijn werkplaatsen waar jonge talenten een trimester lang aan het werk gaan met diverse kunstenaars. DOX vindt het belangrijk dat jonge mensen zelf creëren, spelen en zich verbinden met kunstenaars én publiek. De ateliers verschillen in opzet, inhoud en vorm. Het zijn inspirerende processen waar jonge performers, samen met een regisseur, choreograaf, muzikant, of visual artist, aan het werk gaan en presenteren.

 

 

Speeldata
Datum
Tijd
Locatie
vr 22-06-2018
18:30
za 23-06-2018
18:30