Kulture of Hype&Hope

Giovani Vreede en Liam McCall organiseren in samenwerking met DOX ‘The Kulture of Hype&Hope‘: een reeks urban-evenementen die elke drie maanden plaatsvinden in de Berenkuil, Utrecht. The Kulture of Hype&Hope is er voor de groei van de hiphop-scene, voor de liefde voor de dansvorm, voor het inspireren én geïnspireerd raken en voor het stillen van de strijdlust van de urban dansers in Nederland.

Facebook
Website
Instagram

BATTLES
Er is van alles te zien en te beleven bij The Kulture of Hype&Hope. Er zijn 1-on-1 battles in de categorieën breaking en standup-hiphop waar adults en kids onder de zestien het tegen elkaar opnemen voor prijzengeld en een plek in de Kulture Ranking. Naast het battelen is er een zaal voor cyphering; waar het samenkomen en het delen van dans in cirkels centraal staat. De internationale juryleden zullen hun kennis, ervaring en technieken delen tijdens lectures en masterclasses. En tot slot zijn er urban-theater showcases voor de nodige artistieke inspiratie.

Geef je op via thekohh@gmail.com.

MASTERCLASSES
De zondag staat in het teken van het vergroten van je eigen skills. Internationale professionals zijn uitgenodigd om masterclasses te geven. Voor slechts 15 euro krijg je les van deze grootheden die al jaren aan de top staan.

Speeldata
Datum
Tijd
Locatie
21-10-2017
11:30
De Berenkuil, Utrecht